Search
Close this search box.
Wil jij meer balans in je leven?

Coaching

Wie worstelt met levensvragen en -keuzes, het gevoel heeft geleefd te worden, kan verzanden in burn-out, depressie of ziekte.
Enerzijds zijn we op zoek naar prikkels, beleving en avontuur. Tegelijkertijd hebben we steeds meer behoefte aan meer balans in het leven.

Puur inZicht Coaching is een antwoord op de 24-uurs economie en de continue stroom aan informatie.

Vaak ontstaat een burn-out of overspannenheid op een moment in je leven dat er te veel factoren zijn die tegelijk of te intens je aandacht vragen: werk, kinderen, een zieke dierbare, eigen gezondheid…

Het kan zijn dat je altijd alles perfect wilt doen of alles in de hand wilt houden. Dat je je verplicht voelt om het iedereen altijd naar de zin te maken. Waardoor het op een bepaald moment gewoon niet lukt meer om aan alle eisen, die je aan jezelf stelt of die door anderen aan je gesteld worden, te voldoen. Je hele systeem raakt dan in een permanente vecht-vlucht reactie – de voeding voor stress en burn-out klachten.

Individuele coaching is een praktische en laagdrempelige persoonlijke vorm van hulpverlening. Puur inZicht begeleidt je bij het verwerven van meer inzicht in je kwaliteiten en vaardigheden, zodat je het vertrouwen krijgt om op eigen kracht oplossingen te vinden in lastige situaties.

Coaching in BewustZIJN

Bewustwording is de beleving van zowel je eigen ik als je omgeving. Bewust ervaren wat je ziet, hoort, voelt en ook weten wat er in je omgaat. Je vrij voelen om te handelen of te zijn en de keuze hebben uit verschillende mogelijkheden. Gedrag wordt vaak beïnvloed door geconditioneerde processen. Handelingen die gebaseerd zijn op emoties die nog niet verwerkt zijn. Je gedrag is vaak gebaseerd op gewoontes en je ziet vaak maar één of een beperkt aantal mogelijkheden om te handelen.

Bewustwording vraagt om het durven openen van je hart om te beleven en te durven voelen. Met een lager bewustZIJN kijk je vooral naar buiten, neem je minder de verantwoordelijkheid over je eigen leven en blijf je dromen zonder in actie te komen.
Met een hoger ontwikkeld bewustZIJN ontwaak je en kijk je helderder naar wat zich binnen je afspeelt, zodat je zelfstandiger en duidelijker keuzes maakt.

BewustZIJN geeft inZicht en inZicht geeft je ruimte.

Loopbaan coaching

Loopbaan coaching kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van werk, scholing en carrière. Deze vraagstukken hebben veelal betrekking op professionele en persoonlijke ontwikkeling.

  • Welke elementen motiveren en geven energie?
  • Wat demotiveert je juist?
  • Wat zijn je sterke en zwakke kanten?
  • Heb je een functionele en disfunctionele werkhouding?
  • Wat zijn je drijfveren, verlangens, vaardigheden en/of talenten?

Creatie- en inspiratie coaching

Heb je grote plannen maar heb je ondersteuning nodig om ze werkelijkheid te maken? Bij Puur inZicht bieden wij creatie- en inspiratiesessies om je te helpen je doelen waar te maken. Of je nu van baan of beroep wilt veranderen, een eigen bedrijf wilt starten of persoonlijke doelen wilt bereiken, onze sessies bieden begeleiding en inspiratie die je nodig hebt. Geef je plannen de boost die ze nodig hebben. Samen kunnen wij jouw visie omzetten in actie.

Wat kun je verwachten:

  • Inspirerende begeleiding om obstakels te overwinnen.
  • Praktische tools om je doelen helder te krijgen en te bereiken.

Vitaliteits coaching

Wat is vitaliteit?

Bij de term vitaliteit (letterlijk ‘levenskracht’) staan drie begrippen centraal:

· energie: jezelf levendig, energiek voelen;
· motivatie: het stellen van doelen in je leven en moeite doen om die te bereiken;
· veerkracht: de persoonlijke kracht om met de dagelijkse ups en downs om te gaan.

Een vitaal persoon heeft de kracht, de wil en de energie om op een positieve manier zijn leven in te richten.

De mate waarin iemand meer of minder vitaal is, hangt van meerdere factoren af.
Zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat een persoon vitaler is naarmate hij meer invloed heeft op de regie van zijn eigen leven.
Daarnaast spelen bewegen, voeding, slaap, werk en omgeving ook een belangrijke rol bij de mate van vitaliteit.

Puur inZicht Coaching Tiel begeleidt particulieren en organisaties met een vitaliteitsprogramma. Met als doel stressreductie, een balans in energie, motivatie, veerkracht en innerlijk leiderschap.

Werkwijze en trajecten

Kijk HIER voor meer informatie over de tarieven.

Wil je meer weten over de diverse coaching trajecten van Puur inZicht Coaching Tiel?
Neem dan 
contact op voor meer informatie.