Daar is ‘ie dan, de allereerste blog van Puur inZicht!

Startpunt was de verhuizing naar het gebouw De Bron in Tiel per 1 september.
Hier ben ik bijna dagelijks te vinden in een inspirerende nieuwe werkomgeving. Het is bijzonder prettig om te kunnen verbinden met meerdere collega’s op het gebied van mentale en fysieke gezondheid.

De Bron is gemakkelijk bereikbaar (aan de spoorwegovergang bij CS Tiel) en ook voor gasten is er ruim voldoende gratis parkeerplaats. Bij binnenkomst zie je direct recht voor je de deur naar mijn mooie nieuwe ruimte.

De verhuizing vroeg ook om aanpassingen op de site van Puur inZicht.
Deze is nu nog meer afgestemd op mijn missie: mensen ondersteunen naar een bewust, gezond en gelukkig leven.

Waar Puur inZicht al diverse vormen van coaching bood op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en loopbaan wordt nu, zeker met de winter in zicht, ook aandacht gegeven aan vitaliteit en gezondheid.
De noodzaak voor een goede balans tussen het hoofd en het lijf wordt voor iedereen steeds duidelijker en is een prachtig beginpunt voor gedragsverandering, nodig om een doorbraak te creëren!

Een vitaal persoon heeft de kracht, de wil en de energie om op een positieve manier zijn leven in te richten. Dit geeft niet alleen meer levensgeluk, maar biedt binnen organisaties ook vitalere, gezondere en gelukkiger medewerkers.
Daarbij verschaft Puur inZicht werkgevers inzicht in de mate van vitaliteit binnen de organisatie.

Puur inZicht heeft diverse trajecten ontwikkeld om deze balans tussen lichaam en geest te bereiken. De trajecten worden tijdens een kennismaking op maat afgestemd en zijn geschikt voor zowel particulieren als organisaties.

Vergoedingen geschieden via werkgever, Arbo- of de Belastingdienst. Gelden deze mogelijkheden niet voor jou en wens je toch een doorbraak te bereiken? Kijk HIER voor de tarieven.

Ik zie er naar uit om je te mogen begroeten in mijn prettige, lichte werkplek in Tiel!

Liefs,
Bianca

Wil je gebruik maken van deze actie?
Neem contact op met Bianca van Oss van Puur inZicht