Over Bianca

Mijn naam is Bianca van Oss en ik word er oprecht gelukkig van dat ik via Puur inZicht mensen mag begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en groei in bewustwording, zowel individueel als in organisaties.

De passie van Biancaover Bianca

In 1993 ben ik mijn loopbaan begonnen in de retail waar ik uiteindelijk leiding ben gaan geven aan teams. Ik ontdekte dat mijn passie vooral lag in het omgaan met mensen. In 2005 heb ik de overstap naar Human Resources gemaakt zodat ik meer kan bijdragen aan het succes van organisaties en vooral de mensen die daar werken verder te helpen.

Toen ik zag hoeveel stress de 24-uurs economie opleverde heb ik in 2017 de verschuiving gemaakt van verander- en HR-beleidsprojecten naar persoonlijke coaching en begeleidingsprojecten.

Door bijscholing als gezins- en kindercoach, systemisch coach en transformatie- en integraal coach ben ik professionele begeleiding gaan bieden in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en mentale groei, zowel zakelijk als privé. In 2018 tot en met 2021 was ik aangesloten bij de Coach Circle van Zelfbewust Academy, waarmee ik kennis en ervaring opdeed op het gebied van (zelf)bewustzijn, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en spiritualiteit (authenticiteit/zingeving).

Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van je houding en gedrag en het doorbreken van vastgeroeste ongewenste patronen.

Daarbij, misschien zelfs bovenal, heb ik persoonlijke ervaring op het gebied van pittige gezondheidsuitdagingen. Deze hebben me heel diep in mezelf doen kijken. Ik heb in deze perioden ook sterk leren vertrouwen op integrale gezondheidszorg. Hierbij ligt de focus op gezondheidsbevordering, met actieve inzet van zowel hulpverlener als cliënt/patiënt. Uiteraard het liefst preventief. 
Deze persoonlijke leerschool en diverse gezondheidstrainingen hebben me de ervaring, kennis én de passie opgeleverd om jou op het pad van gezondheid en vitaliteit te begeleiden.

Door een mooie verbinding tussen lichaam en geest te creëren ontstaat er ruimte voor nieuwe kansen, inzichten en mogelijkheden. En dat leidt onlosmakelijk tot meer geluk en gezondheid.

Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar deze verbinding!

Liefs, Bianca 

Puur inZicht – omdat inZicht je ruimte geeft.