Hoe kan ik jou helpen?

Over Bianca

Mijn naam is Bianca van Oss en ik word er blij van dat ik met mijn organisatie Puur inZicht mensen mag inspireren en ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en groei in bewustwording, zowel individueel als in organisaties.

De passie van Bianca

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de Horeca en Retail waar ik veel leiding gaf aan teams. Ik ontdekte dat mijn passie vooral lag in het omgaan met mensen. In 2005 heb ik de overstap naar Human Resources gemaakt zodat ik meer kan bijdragen aan het succes van organisaties en vooral de mensen die daar werken verder te helpen.

Toen ik zag hoeveel stress de 24-uurs economie opleverde heb ik in 2017 de verschuiving gemaakt van verander- en HR-beleidsprojecten naar persoonlijke coaching en begeleidingsprojecten.

Door bijscholing als gezins- en kindercoach, systemisch coach en transformatie- en integraal coach ben ik professionele begeleiding gaan bieden in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en mentale groei, zowel zakelijk als privé. In 2018 tot en met 2021 was ik aangesloten bij de Coach Circle van Zelfbewust Academy, waarmee ik kennis en ervaring opdeed op het gebied van (zelf)bewustzijn, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en spiritualiteit (authenticiteit/zingeving).

Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van je houding en gedrag en het doorbreken van vastgeroeste ongewenste patronen. 

Mijn missie is mensen inspireren en ondersteunen op hun pad naar bewustwording.

Naast individuele trajecten biedt Puur inZicht groepscoaching aan in kleine groepjes. Gedurende een periode van een half jaar lopen we samen op met maximaal 10 gelijkgestemden. Je bewandelt in groepsverband een eigen unieke pad op weg naar bewustwording, waarbij delen écht vermenigvuldigen wordt.

Na tien jaar zelfontwikkeling heb ik de wereld écht wat te zeggen en omdat ik mensen graag inspireer doe ik dat steeds vaker ook als spreker.

Door een mooie verbinding tussen lichaam en geest te creëren ontstaat er ruimte voor nieuwe kansen, inzichten en mogelijkheden. En dat leidt onlosmakelijk tot meer levensgeluk en gezondheid.

Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar deze verbinding!

Liefs, Bianca 

Puur inZicht – omdat inZicht je ruimte geeft.