Over Bianca van Oss

Puur inZicht coaching in Tiel biedt coaching en verzuim- en bewustwordingstrajecten aan organisaties en particulieren. Maar wie is Bianca van Oss, het gezicht achter Puur inZicht?

Dit ben ik…

In 1993 ben ik mijn loopbaan begonnen in de Retail waar ik uiteindelijk leiding gaf aan teams. Het omgaan met mensen vind ik altijd al super interessant en ik wil graag bijdragen aan het succes van een organisatie en ieder individu. Daarom ben ik in 2005 mijn passie gaan volgen en heb ik de overstap gemaakt naar het HR-vak.

In de 8 jaar als zelfstandig HR-adviseur zag ik echter steeds vaker de behoefte aan persoonlijke coaching en -begeleiding. De huidige 24-uurs economie geeft veel stress en dwingt dat je anders naar zaken moet gaan kijken. Je bent en blijft immers altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt in je leven.

De meeste ervaring heb ik opgedaan op het vlak van de H van HR, de Human (mensen)kant. Dat maakt voor mij de verschuiving van verander- en HR-beleidsprojecten naar meer coaching- en begeleidingsprojecten een logische vervolgstap. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en mentale groei van mensen of dit nu zakelijk of privé is. In 2016 heb mijn opleiding Gezins- en kindercoach afgerond zodat ik ook professioneel in kan springen op privé zaken die zich voordoen. 

Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van houding en gedrag en het doorbreken van vaste patronen. Ik wil samen op het tempo van ieder individu werken aan nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden met als doel een mooie verbinding tussen hoofd en hart waardoor je het levensgeluk vergroot wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

De combinatie van mijn ervaring in het bedrijfsleven als zelfstandig HR-adviseur, (persoonlijk) ontwikkel- en loopbaancoach bij Puur inZicht, re-integratie- en loopbaancoach bij VWSC, (preventie) verzuimbegeleider bij ArGon Groep en re-integratie- en consultant coach bij BeauAvis vormen een rijke basis om mensen en organisaties te kunnen coachen en begeleiden.

Dit alles ondersteunt door de opleidingen HR-management, Gezins- en kindercoach en de training Systemisch coachen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Coach Circle van Zelfbewust Academy waar ik met doorlopende programma’s ondersteunt word en blijf ontwikkelen op het gebied van (zelf)bewustzijn, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en spiritualiteit (authenticiteit/zingeving).

Puur inZicht omdat inZicht je ruimte geeft…