Over Bianca van Oss

Ik word er oprecht gelukkig van dat ik via Puur inZicht mensen mag begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en groei in bewustwording.

Daarnaast ondersteun ik organisaties op het gebied van vitaliteit, loopbaanbegeleiding en organisatorische ontwikkeling. 

Dit ben ik…

In 1993 ben ik mijn loopbaan begonnen in de retail waar ik uiteindelijk leiding ben gaan geven aan teams. Ik ontdekte dat mijn passie vooral lag in het omgaan met mensen. In 2005 heb ik de overstap naar Human Resources gemaakt zodat ik meer kan bijdragen aan het succes van organisaties en vooral de mensen die daar werken verder te helpen.

Toen ik zag hoeveel stress de 24-uurs economie opleverde heb ik in 2017 de verschuiving gemaakt van verander- en HR-beleidsprojecten naar persoonlijke coaching en begeleidingsprojecten.

Door bijscholing als gezins- en kindercoach, systemisch coach en transformatie- en integraal coach ben ik professionele begeleiding gaan bieden in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en mentale groei, zowel zakelijk als privé. In 2018 ben ik aangesloten bij de Coach Circle van Zelfbewust Academy, waar ik met doorlopende programma’s word ondersteund, zodat ik mezelf constant blijf ontwikkelen op het gebied van (zelf)bewustzijn, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en spiritualiteit (authenticiteit/zingeving).

Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van je houding en gedrag en het doorbreken van vastgeroeste ongewenste patronen.

Door een mooie verbinding tussen hoofd en hart te creëren ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden. En dat leidt onlosmakelijk tot meer geluk en gezondheid.

Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar deze verbinding!

Liefs Bianca 

Puur inZicht omdat inZicht je ruimte geeft…