Trajecten

Puur inZicht trajecten zijn gericht op het bereiken van meer balans en welzijn, zowel voor de particulier als voor organisaties

Coaching

Coaching is een antwoord op de 24-uurs economie en de continue stroom aan informatie.
Enerzijds zijn we op zoek naar prikkels, beleving en avontuur maar aan de andere kant hebben we steeds meer behoefte aan balans in het leven.

Wie worstelt met levensvragen en -keuzes, het gevoel heeft geleefd te worden, kan verzanden in burn-out, depressie of ziekte.

Puur inZicht trajecten hebben als doel: meer inZicht, balans en zingeving, zowel op persoonlijk, zakelijk als maatschappelijk gebied.

Voor de diverse coachingstrajecten lees HIER meer.

Persoonlijke onwikkel- en bewustwordingstrajecten

Puur inZicht biedt een krachtig persoonlijk ontwikkel- en bewustwordingstraject, waarin de wet van de natuur wordt ingezet. Hierin gaan wij terug naar de oorsprong van het leven. Er lopen samen een pad waarin Puur inZicht jou begeleidt om helderheid te geven waarom je verwijderd bent van je levensmissie en wat er nodig is om het levensgeluk weer terug te krijgen.

Dit is een intensief traject voor mensen die het zat zijn om in hun hoofd te leven, die alleen maar verhaaltjes vertelt en het hart overruled. 
Het hart, zo mooi als je bewust bent van de kracht ervan!

Het traject geeft pure inZichten in jouw ZIJN en wat je levensmissie is.

Lees HIER meer.

Gezondheids- en vitaliteitstrajecten

De mate waarin iemand meer of minder vitaal is, hangt van meerdere factoren af.
Zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat een persoon vitaler is naarmate hij meer invloed heeft op de regie van zijn eigen leven.

Puur inZicht Coaching Tiel begeleidt particulieren en organisaties met vitaliteits- en leefstijlprogramma’s.
Met als doel stressreductie, een balans in energie, motivatie, veerkracht en innerlijk leiderschap.

Kijk HIER voor meer gezondheid en vitaliteit.

Persoonlijkheids- en leefstijscan

Puur inZicht werkt samen met Tsuru om hun gezamenlijke missie uit te dragen “werken aan gezondheid en vitaliteit in organisaties”.

Via een wetenschappelijk en gepatenteerd persoonlijk programma helpt Puur inZicht met Tsuru medewerkers gezonder, gelukkiger en vitaler te worden. Aan werkgevers wordt inzicht verschaft in de mate van vitaliteit binnen de organisatie.

Voor meer info klik HIER.

Wil je meer weten over de trajecten van Puur inZicht?
Neem dan contact op voor meer informatie.