Wil jij ook je BewustZIJN verhogen?

Groepscoaching

Gecoacht worden in een groep heeft een bijzonder effectieve uitwerking. De dynamiek die ontstaat onder goede begeleiding zorgt dat mensen van elkaar leren. Vaak herken je iets in het proces van de ander, dat jou ook weer verder helpt. Wanneer groepsgenoten worstelen met vergelijkbare processen geeft dat vaak opluchting. Je beseft dat je niet de enige bent. Dat maakt het stukken prettiger, sneller én effectiever om samen te werken aan de gewenste verbetering.

Humor, warmte, respect en veiligheid zijn hoofdingrediënten waarmee Puur inZicht groepen coacht. Dat is tevens de basis voor een zekere mate van openheid – een belangrijke basis voor een eerlijke en realistische kijk op de knelpunten, zowel persoonlijks als in de groep.

Puur inZicht stelt programma’s op maat samen voor zowel organisaties als particulieren. Deze programma’s hebben de vorm van groepscoaching of workshops.

Thema’s:

  • De reis naar bewustwording
  • Hoe verhoog je je bewustZIJN
  • Kom uit je comfortzone
  • Persoonlijk leiderschap
  • Hoe kom ik meer in balans.
  • Aandacht en tijd voor jezelf
  • Zelfzorg en zelfliefd

Groepsprogramma BewustZIJN (vanaf september 2022)

Het hart, zo mooi als je bewust bent van de kracht ervan!

Je hoort vaak: volg je hart, leef met je hart, open je hart, luister naar je hart.
Maar hoe doe je dat?

Als je almaar doormoddert op een manier die je is opgelegd door familie, werk, de maatschappij, kan het zijn dat je vastloopt in het leven. Dat kan zich uiten in stress, verveling, verlies van levenslust, of verslavingen als geld uitgeven, te veel eten/drinken/werken/jagen naar plezier.

Als je het geluk almaar buiten jezelf zoekt, raak je steeds meer verwijderd van je levensdoel, als je die al hebt.
Wanneer je stil staat en durft te luisteren naar de stem van je hart, zul je merken dat het levensproces zich spontaan zal ontvouwen.

Puur inZicht biedt een krachtig bewustZIJNs programma, waarbij de wet van de natuur wordt ingezet. Deze wet omhelst dat iedereen het recht heeft op veiligheid en  erkenning, en ook autonoom mag zijn. In groepsverband gaan wij op zoek naar je hartverlangen en levenspassie. Puur inZicht helpt je op weg om in te zien wat jou verwijdert van je levensmissie en wat er nodig is om het levensgeluk weer terug te krijgen. Dit is een prachtig programma voor mensen die het zat zijn om in hun hoofd te leven die je alleen maar verhaaltjes vertelt. Het is tijd om naar je hart te luisteren.

Het BewustZIJNs programma duurt zes maanden; één dagdeel per maand van 12.30 uur tot 16.30 uur. De groepsgrootte zal maximaal 10 zijn om zo de kracht van het programma en de meerwaarde voor een ieder te kunnen borgen.

Locatie lifeJoy, Zuiderhavenweg 6 in Tiel

Heb je liever individuele coaching? Kijk dan op Individuele Coaching

Data volgen binnenkort. 

Time Out dag (vanaf september 2022)

Een Time Out dag is een ééndaagse groepsworkshop die ideaal is als je oprechte aandacht en tijd voor jezelf wilt.

Je maakt kennis met zorgen voor jezelf, houden van jezelf, verbinden met jezelf én elkaar. Er is wederzijdse oprechte aandacht in zachtheid, puurheid en openheid. In de middag zal er een cacao ceremonie plaatsvinden om jouw vibratie te verhogen en je hart te openen. Na het deelname aan deze dag zul je meer inZicht hebben in hoe je meer zelfzorg en zelfliefde creëert – hier zul je de rest van je leven profijt van hebben. Een Time Out dag is zeer geschikt voor teams en vriendinnenclubs, maar ook natuurlijk te boeken als open inschrijving op de data die door Puur inZicht worden gefaciliteerd.

Locatie lifeJoy, Zuiderhavenweg 6 in Tiel

Data volgen binnenkort.