Puur inZicht voor jezelf

Puur inZicht kan je helpen als je:

 • leeft vanuit je hoofd in plaats vanuit het hart (je hart is een zuiver kompas);
 • kampt met een burn-out en stressklachten;
 • op zoek bent naar (innerlijke) rust;
 • op de automatische piloot (vaste patronen) leeft in plaats van te voelen waarom je doet zoals je doet;
 • moeilijk keuzes kunt maken en vastloopt in het nemen van besluiten;
 • alles op orde hebt maar je niet gelukkig voelt;
 • je bewustwording wilt verhogen;
 • je inzicht wilt in je (familie) systeem van herkomst en welke vaste patronen er zijn;
 • het even niet meer weet, problemen hebt op school, onzeker bent, last hebt van angsten;
 • boos bent of agressie voelt na bijvoorbeeld een scheiding;
 • graag samen kijkt naar een oplossing voor het vergroten van je zelfvertrouwen;
 • moeilijk kunt omgaan met emoties en je snel overprikkeld bent;
 • hoog sensitief of hoog gevoelig bent en hier (nog) niet mee weet om te gaan;
 • slecht slaapt, je moeilijk kunt concentreren en je depressief voelt;
 • wordt gepest of zelf pest;
 • iedere keer aangesproken wordt op je gedrag en je niet weet wat je fout doet;
 • je veel stress ervaart en deze niet weet te verlagen;
 • jij je al zo erg hebt aangepast (aan verwachting van een ander) dat je stuurloos bent.

Bewustwordingsprogramma: STOP!

Je kent het wel: ik moet vandaag nog dit, ik moet vandaag nog dat. Is nu vandaag die afspraak of morgen.? Zijn voor vandaag wel alle boodschappen in huis en komen de kinderen wel op tijd op school of hun sport? Druk, druk, druk, het lijkt wel een modewoord. Maar zijn wij met dit drukke leven wel zo blij en gelukkig en schaadt het onze gezondheid niet? Wij hebben geleerd om onszelf aan te passen, nemen patronen over van onze ouders en lopen continu mee in de stroom van de 24-uurs economie.

Houd jij alle ballen in de lucht en draag jij vaak alleen alle verantwoording? Is het omdat het niet anders kan of is het jouw eigen keuze om alles te doen? Hulp vragen is moeilijk en vind je misschien vaak niet nodig, want je kunt immers alles zelf. De verantwoording uit handen geven is ook al zoiets. Nee hoor, dat doe ik nog wel even, geen probleem. Maar ondertussen ben je grenzeloos bezig aan een uitputtingsslag en komt ineens de man met de hamer!

Als coach kom ik helaas pas in beeld als mensen al ver over alle grenzen heen zijn gegaan. Ik wil daarom een stap eerder in het leven komen van mensen om bij te dragen aan een bewust vrijwillige stilstand waarbij je jezelf de vraag gaat stellen:  waarom doe ik zoals ik doe.  Ook bij alle dagtaken en werkzaamheden stel jezelf eens de vragen: moet het wel echt? moet het nu? van wie moet het? voor wie doe ik het? Ik beloof je dat met wat mooie ‘Pure inZichten’ er veel mogelijkheden zijn om minder stressvol te leven en beter voor jezelf te zorgen.

In het bewustwordingsprogramma STOP ga ik samen met jou op zoek naar wat je echt wilt in je leven en waar jij gelukkig van word! Het programma maakt je bewust van waar je nu staat en waar je het liefst had willen staan. Wij gaan onderzoeken waarom je doet zoals je doet, waar jouw grenzen liggen en of je wel de juiste keuzes maakt. Alles met als doel ‘leef je eigen leven’.

Bewustwordingsprogramma: PUUR!

Ken je het gevoel dat je vol in je kracht staat met jouw eigenheid en dat je stevig je eigen plek inneemt? Of word je geleefd en kom je regelmatig dezelfde patronen tegen in zowel je privé als je zakelijke leven? Met het bewustwordingsprogramma PUUR kijken wij door middel van systemische opstellingen welke plaats jij hebt ingenomen en waarom je constant hetzelfde patroon tegenkomt en het niet lukt om de ze te doorbreken.

Ik zie helaas steeds meer mensen maar doorgaan omdat ze vastzitten in een levensstijl die door anderen (familiesystemen) of situaties zijn opgelegd en daardoor hun autonomie verliezen. Door het geluk niet in jezelf maar daarbuiten te zoeken, ga je meer achteruit dan vooruit en raak je verder verwijderd van je levensdoel en is de kans groot dat je lichaam in de weerstand gaat en je klachten krijgt. Autonomie betekent dat je mag ZIJN in de puurste vorm en je zelf beslist over hoe je wilt leven.

In het bewustwordingsprogramma PUUR ga ik samen met jou op zoek in jouw systeem van herkomst welke plek jij en jouw familieleden hebben ingenomen en wat de (belemmerende) vaste patronen zijn. Ook kijken wij samen wat jij nodig hebt om deze te doorbreken en gaan wij op zoek naar jouw autonomie. Autonoom zijn geeft niet alleen vrijheid, maar beantwoordt ook aan een reële behoefte om niet van anderen afhankelijk te zijn.

Het programma geeft Pure inZichten in de blauwdruk ( systeem van herkomst) en zorgt voor een reset moment om mee te nemen in de toekomst. Alles met als doel ‘wees jezelf’.

Bewustwordingsprogramma: HART!

Je hoort vaak: volg je hart, leef met je hart, open je hart, luister naar je hart, maar hoe doe je dat?

Vele mensen modderen plichtsmatig door, omdat ze vaak vastzitten aan een levensstijl die door familie, werk en de omstandigheden zijn opgelegd.  Sommigen ervaren hierbij stress, anderen verveling en weer anderen verliezen hun levenslust en proberen ongemakkelijke gevoelens te bevredigen door geld uit te geven, te veel te eten, te veel te drinken, te hard te werken, op zoek te gaan naar plezier en ga zo maar door.

Door het geluk buiten onszelf te zoeken, gaan we meer achteruit dan vooruit en raken we meer en verder verwijderd van ons levensdoel. Pas als je stil staat en je naar de stem van je hart luistert, ontvouwt het levensproces zich volledig spontaan.

Puur inZicht biedt een krachtig bewustwordingsprogramma, waarin de wet van de natuur wordt ingezet. Hierin gaan wij terug naar de oorsprong van het leven en lopen wij samen een pad waarin Puur inZicht jou begeleidt om helderheid te geven waarom je verwijderd bent van je levensmissie en wat er nodig is om het levensgeluk weer terug te krijgen. Dit is een intensief programma voor mensen die het zat zijn om in hun hoofd te leven, die alleen maar verhaaltjes vertelt en het hart overruled. Het hart, zo mooi als je bewust bent van de kracht ervan!

Het programma geeft Pure inZichten in jouw ZIJN en wat je levensmissie is. Alles met als doel ‘kom bij je kern en leef je mooiste leven’

Meer weten over coaching en persoonlijke ontwikkeling?

Wil je meer weten over Puur inZicht coaching of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Het eerste telefonische consult van 30 minuten voor particulieren is gratis.