Contact

Wil je een afspraak maken met Bianca van Oss, ontwikkel- en bewustzijnscoach en begeleider van vitaliteits- en gezondheidsprogramma’s, van Puur inZicht in Tiel of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht via e-mail.

Contact Puur inZicht Coach Tiel

Puur inZicht – Bianca van Oss
06-41414054
Mail: bianca@puurinzichtcoaching.nl
LinkedIn: in/biancavanoss/

Locatie

Puur Inzicht Coaching Tiel (Gelderland)
De Bron
Lingedijk 58
4002 XL Tiel (Gelderland)

Zie Google Maps

Tarieven

Prijzen en offertes zijn op maat aan te vragen. Het eerste telefonische consult van 30 minuten voor particulieren is gratis. Zakelijke trajecten gaan op uur-basis of vaste trajectprijzen.

Coaching particulier tarief:               €   85,- per sessie (incl. BTW)
Coaching zakelijk tarief:                    € 125,- per sessie (excl. BTW)
Een sessie duurt ca. 1 uur

De prijzen van de bewustwordingsprogramma’s STOP, PUUR en HART zijn op aanvraag. Bij ieder programma volgt eerst een kennismakingsgesprek om af te stemmen welk programma het beste past bij de hulpvraag.

Vergoeding

Via de werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren.

Via de Arbo-dienst van het bedrijf
Bijv. in het kader van burn-out preventie. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts.

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00u.