logo Puur inZicht RGB 500x220
Wil jij ook je BewustZIJN verhogen?

Groepsprogramma bewustzijn en transformatie

Puur inZicht Coaching & Training biedt een krachtig bewustzijns- en transformatieprogramma, waarbij de wet van de natuur wordt ingezet. Deze wet omhelst dat iedereen het recht heeft op veiligheid, erkenning en autonomie. Met beproefde methodieken en veel interactie worden de deelnemers geïnspireerd en aangezet om ‘naar binnen’ te gaan, bewust te worden van gedrag en patronen en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen.

Gecoacht of getraind worden in een groep heeft een bijzonder effectieve uitwerking. De dynamiek die ontstaat onder goede begeleiding zorgt dat mensen van elkaar leren. Vaak herken je iets in het proces van de ander, dat jou ook weer verder helpt. Wanneer groepsgenoten worstelen met vergelijkbare processen geeft dat vaak opluchting. Je beseft dat je niet de enige bent. Dat maakt het stukken prettiger, sneller én effectiever om samen te werken aan de gewenste verbetering.

Humor, warmte, respect en veiligheid zijn hoofdingrediënten waarmee Puur inZicht Coaching & Training groepen coacht en begeleidt. Dat is tevens de basis voor een zekere mate van openheid, een belangrijke basis voor een eerlijke en realistische kijk op de knelpunten, zowel persoonlijk als in de groep.

Puur inZicht stelt programma’s samen voor werkgevers en medewerkers die meer energie, verbinding, werkvreugde en zingeving willen. Deze programma’s hebben de vorm van groepscoaching en trainingen. De groepsprogramma’s worden gefaciliteerd op diverse inspirerende locaties, afgestemd op de hulpvraag en behoeftes. Dit eendaagse of meerdaagse groepsprogramma wordt op maat afgestemd op het team.

Onderwerpen:

 • Toegang tot je kernkwaliteiten.
 • Verbinding met jezelf en anderen.
 • Meer energie, zelfvertrouwen en productiviteit.
 • Bewust worden van je patronen en deze ont-wikkelen.
 • Kom uit je comfortzone.
 • Neem eigenaarschap.
 • Kom in balans.
 • Zelfzorg en vitaliteit.
 • Focus en motivatie.
 • Zingeving in je werk.
 • ‘Moeten werken’ transformeren naar meer werkvreugde en ontspanning.

Time Out dag

Een Time Out dag is een één- of meerdaags groepsprogramma dat ideaal is als je oprechte aandacht en tijd voor jezelf en elkaar wilt. Met dit geweldige programma maak je kennis met onthaasten, vertragen, verstillen, de kracht van de natuur, zorgen voor jezelf en verbinden met jezelf én elkaar. In dit lichaamsgerichte programma ligt de nadruk op ontspanning, beweging, plezier en samenwerken. De activiteiten vinden zoveel mogelijk buiten plaats, op een rustige plek in de natuur. Na deze dag garanderen wij een opgeladen batterij, grote glimlach en verhoogde teamspirit!

Bedrijfsyoga

Bij Puur inZicht Coaching & Training geloven we in het belang van welzijn en balans op de werkplek. Wij bieden bedrijfsyoga aan als een effectieve manier om de gezondheid, productiviteit en tevredenheid van medewerkers te bevorderen. Wij maken samen met onze opdrachtgevers yoga-programma’s op maat.

Waarom Bedrijfsyoga?
Bedrijfsyoga is een welkome tegenhanger van een hectisch leven door:

 • Stressvermindering: Yoga helpt stress te verminderen en bevordert een gevoel van kalmte en ontspanning.
 • Verbeterde focus: Door ademhalingsoefeningen en mindfulness-technieken te integreren, kunnen medewerkers zich beter concentreren en creatiever denken.
 • Gezondheid en welzijn: Yoga verbetert de algehele gezondheid, vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde levensstijl.


Wij bieden een verscheidenheid aan yogalessen die geschikt zijn voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde beoefenaars. De lessen zijn zo samengesteld dat alle niveaus samen in een les kunnen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, flexibiliteit, kracht of innerlijke rust, onze ervaren instructeurs begeleiden je op je yogareis. De volgende lessen worden aangeboden (of een combinatie daarvan):

Hatha Yoga: De klassieke Hatha Yoga legt de nadruk op het versterken van het lichaam en het kalmeren van de geest door middel van een combinatie van houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama) en meditatie.

Yin Yoga: Yin Yoga richt zich op diepere weefsels in het lichaam, zoals pezen en gewrichten. De houdingen worden langer vastgehouden om spanning los te laten en de flexibiliteit te vergroten. Deze rustige en meditatieve les is ideaal voor het verlichten van stress en het bevorderen van ontspanning.

Vinyasa Flow: Vinyasa Flow is een dynamische en vloeiende vorm van yoga waarbij houdingen synchroon worden verbonden met ademhaling. Dit helpt bij het opbouwen van kracht, flexibiliteit en het verbeteren van de bloedsomloop. Een energieke les die geschikt is voor degenen die van een uitdaging houden.

Er kan gekozen tussen bedrijfsyogalessen en eenmalige workshops. Dit kan bij de opdrachtgever zelf of op locatie. En als het mooi weer is, gaan we natuurlijk lekker naar buiten. Onze ervaring is dat de bedrijfsyogalessen na een paar weken al helemaal vol zitten! Tijdens de inspirerende workshops geven we niet alleen veel informatie over stressbeheer en een gezond leven maar gaan we ook echt samen aan de slag met yoga, mindfulness en ademhalingsoefeningen.

Waarom Puur inZicht?

Onze yoga-docenten zijn ervaren, gecertificeerd en gepassioneerd en werken in het bedrijfsleven dus snappen wat er nodig is. We geloven in een holistische benadering van gezondheid en welzijn, en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de bedrijfscultuur.

Ontdek hoe bedrijfsyoga de organisatie kan transformeren.
Geef het team de tools om te groeien en bloeien!

Heb je liever individuele coaching? Kijk dan op Individuele Coaching

Bel me ->