logo Puur inZicht RGB 500x220
Wil jij ook je patronen doorbreken?

Reviews

Margreet schrijft over haar creatie- en inspiratiesessie:

Als mindfulnesstrainster en meditatiedocent is het fijn om te kunnen resoneren op een gelijkwaardig niveau. Zoals iedereen heb ik ook blinde vlekken, obstakels…… welk pad zal ik gaan, waar stop ik wel of geen energie in. Bianca denkt mee, voelt mee. Haar enthousiasme en positiviteit maakt dat je weer zin krijgt nieuwe dingen op te pakken, nieuwe wegen in te slaan, uit je comfortzone te komen. Dat heeft mij geholpen het nieuwe jaar vol nieuwe energie in te gaan en dingen op te pakken waar ik enthousiast van word. Heel fijn zo’n gesprek te mogen hebben met Bianca waaruit weer een eigen pad en flow ontstaan. 

Yvette schrijft:

De coaching heeft me een stuk bewustwording gegeven, zelfreflectie en inzage in mijn doel hier in de wereld. De uitdaging in het traject was om naar mezelf te kijken, issues aan te pakken en anders om te gaan met mezelf. Bianca heb ik als heel begripvol, liefdevol en fair ervaren. Zij is echt gemaakt voor dit werk, mensen begeleiden naar bewustwording. De coachlocatie is prima, het zou niet uitmaken waar Bianca de sessies doet. Alhoewel, misschien om extra te aarden zou in de natuur heel mooi zijn.
De drie woorden die ik heb over het coachtraject zijn: bewustwording, zelfkennis en waardevol. Ik zou Bianca aan ander zeker aanraden, iedereen zou eigenlijk in zijn leven deze wijsheid moeten vergaren. Daar zou iedereen een mooier mens van worden.

Anoniem schrijft:

Tijdens mijn functioneringsgesprek kwam naar voren dat ik ontzettend moe en uitgeblust uit het werk thuis kwam. Via het werk kwam ik bij Bianca terecht. Zonder me verdiept te hebben in wat ze precies doet, ging ik naar haar toe met de gedachte “ben benieuwd wat ze nog kan doen voor mij, want zelf heb ik alles al gedaan wat ik maar bedenken kan”!
Tijdens het intakegesprek had Bianca al precies door hoe ik in elkaar steek en wat mijn valkuilen zijn. Daarna volgden er meerdere gesprekken waarbij ik ontzettend veel over mezelf geleerd heb, waarom ik dingen op een bepaalde manier doe en hoe ik dingen anders kan doen.
Dankzij deze gesprekken voel me nu een sterker persoon en weet ik zeker dat als ik niet naar haar toe was gegaan, ik nu thuis had gezeten met een flinke burn-out. Ook wist ik niet wat “voelen” was, ik bevroor gewoon als t om gevoelens ging! Bianca heeft er voor gezorgd dat ik ontdooid ben, ik kan weer voelen en dat voelt heel fijn!

Anoniem schrijft:

Afgelopen maanden heb ik coaching gekregen van Bianca, nadat ik was uitgevallen op mijn werk. Ik had al meerdere vormen van ondersteuning gehad maar heb bij Bianca weer echt nieuwe inzichten opgedaan, ook over wie ik ben als persoon. Er is een wereld voor me opengegaan wat betreft bewustzijn. Ik heb geleerd om weer te voelen en naar mijn gevoel te luisteren. Mede hierdoor heb ik weer de regie terug over mijn eigen leven. Bianca is betrokken, open en heeft mij een spiegel voor me gehouden waardoor ik telkens met nieuwe inzichten naar huis ging. Dank je wel daarvoor! 

Linda zegt:

De coaching van Bianca vond ik erg fijn en ik ben heel dankbaar voor het traject dat ik heb mogen doorlopen. Bianca heeft mij meer inzichten gegeven in wie ik echt ben, wat bij mij past vanuit mijn kern en hoe ik bij mezelf kan blijven. Ik vond het erg spannend om deze ontdekking aan te gaan, maar ik voelde dat ik mezelf mocht zijn in deze zoektocht. Het was soms confronterend, maar ik heb mij altijd veilig gevoeld om te delen wat er in mij om ging. Bianca ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, je eerlijkheid, je directheid, je sensitiviteit en je openheid! 

Miriam schrijft:

Ik ben in contact gekomen met Bianca op een moment dat het helemaal niet goed met mij ging. Vastgelopen in mijn werk, was mijn vraag: ligt dit aan het werk, de werkomgeving of toch aan mezelf. Ik heb meerdere gesprekken met Bianca nodig gehad om weer bewust te worden, weer te leren voelen, te accepteren en het heft weer in eigen handen te nemen. Bianca omschrijft zichzelf als een coach die je begeleidt naar een “uitbraak” of dat nu in werk is of privé. Dat is niets minder dan de waarheid! Altijd in verbinding en met compassie, tegelijkertijd concreet, prikkelend en soms confronterend. Voor mij is het resultaat een nieuwe weg die ik met succes ben ingeslagen. Een stap, die ik zonder het traject met Bianca niet zou hebben gezet.

Aanbeveling van Karlijn:

Op een moment dat ik het overzicht, (werk)plezier en toekomstvisie voor mijzelf even helemaal kwijt was, werd ik in contact gebracht met Bianca. Een vrolijke, betrokken en directe vrouw waar ik mij al snel veilig bij voelde.
Bianca kan niet alleen goed luisteren, ze vat ook samen op een manier die direct leidt tot nieuwe inzichten. Ik voelde mij gehoord, gewaardeerd en gesteund. Dankzij Bianca heb ik meer dan waar ik voor kwam (terug) gevonden. Ze heeft mij inzichten gegeven waar ik voor altijd mee vooruit kan. De praktische tips en handvatten helpen mij nog regelmatig als ik vastloop.
Ik kan Bianca aan iedereen aanbevelen als je een eerlijke coaching wil recht uit haar hart.

Anonieme review:

De coaching van Bianca vond ik erg fijn en ik ben heel dankbaar voor het traject dat ik heb mogen doorlopen. Bianca heeft mij meer inzichten gegeven in wie ik echt ben, wat bij mij past vanuit mijn kern en hoe ik bij mezelf kan blijven. Ik vond het erg spannend om deze ontdekking aan te gaan, maar ik voelde dat ik mezelf mocht zijn in deze zoektocht. Het was soms confronterend, maar ik heb mij altijd veilig gevoeld om te delen wat er in mij om ging. Bianca ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, je eerlijkheid, je directheid, je sensitiviteit en je openheid! 

Review van Louise:

Nadat ik uitgevallen was op mijn werk kwam ik in contact met Bianca. Waar zij in eerste instantie zou gaan ondersteunen om gezond terug te keren naar mijn werkgever, is het uiteindelijk een maatwerk traject geworden waarbij Bianca mij heeft geholpen te kijken naar wat ik nodig had om mij gezond te voelen.
Bianca heeft mij met aandacht duidelijke spiegels voorgehouden die ik niet kon ontwijken. Hierdoor heb ik ontdekt wie ik eigenlijk ben, waar ik voor sta en wat mijn verlangens zijn. Door haar coaching traject heb ik keuzes durven maken die ik anders veel later of misschien wel nooit zou hebben gemaakt. Ik heb vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn kunnen en ga nu een pad bewandelen waar ik mij erg goed en gelukkig bij voel.
Ontzettend bedankt Bianca.

Ingrid schrijft:

Ik kwam voor persoonlijke ontwikkeling en ben daar zeker in gegroeid. Het waren voor mij hele fijne leerzame emotionele momenten waar ik heel veel geleerd heb.
Ik heb vele dingen uitgeprobeerd maar dit is toch wél het gene wat ik nodig had.Loskomen van vaste patronen is lastig, maar met de hulp van jou is dat zeker gelukt.
Ik raad iedereen ook aan om naar jou toe te gaan.
Bianca je bent een mooi gevoelig en fantastisch mens en ik ben blij om je te mogen leren kennen!

Review van Madelon:

Ik vond je prettig tijdens de gesprekken, voelde vertrouwd ondanks vele videogesprekken toch dichtbij , soms direct maar niet ‘te direct’ je was duidelijk en kwam stevig over. Gaf me daardoor moed omdat je zelf aangaf ook een stilstand te hebben gehad … In het begin was ik onzeker en labiel en keek ik uit naar de gesprekken … vooral omdat je mijn gedachten kon ordenen door de vragen die je mij stelde , dat gaf mij meer inzicht in mijn ‘problematiek ‘ …
Nooit gaf je mij het gevoel dat ik mij aanstelde (dat vond ik soms wel van mijzelf ). Je leerde mij meer mijzelf te accepteren en als ik er nu aan terugdenk kan ik er ook om glimlachen … voel me sterk genoeg nu om zelf verder te gaan …

Anonieme aanbeveling:

Ik had een coachtraject aangevraagd voor balans tussen prive en werk. Met dit onderwerp hebben we mijn persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, gezondheid & vitaliteit en loopbaan besproken. De positieve gevolgen zijn dat ik heb geleerd om weer wat meer te voelen en dat dit gevoel er ook mag zijn. Dat als dit niet altijd even prettig is ik dan wat liever voor mezelf mag zijn. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in waarom het werk mij veel energie kost. Wat voor mij helpend is geweest dat de coach eerlijk is geweest over haar eigen ervaringen en ontwikkelingen in het leven. Dit zorgt voor een verbindingen en voor mij heeft dat er toe geleid dat het makkelijker praten is over je eigen leven.

Bedankt voor de leerzame gesprekken!

Bel me ->