Wil jij ook je patronen doorbreken?

Bianca van Oss
06-41414054

Reviews

Miriam schrijft:

Ik ben in contact gekomen met Bianca op een moment dat het helemaal niet goed met mij ging. Vastgelopen in mijn werk, was mijn vraag: ligt dit aan het werk, de werkomgeving of toch aan mezelf. Ik heb meerdere gesprekken met Bianca nodig gehad om weer bewust te worden, weer te leren voelen, te accepteren en het heft weer in eigen handen te nemen. Bianca omschrijft zichzelf als een coach die je begeleidt naar een “uitbraak” of dat nu in werk is of privé. Dat is niets minder dan de waarheid! Altijd in verbinding en met compassie, tegelijkertijd concreet, prikkelend en soms confronterend. Voor mij is het resultaat een nieuwe weg die ik met succes ben ingeslagen. Een stap, die ik zonder het traject met Bianca niet zou hebben gezet.

Miriam

Aanbeveling van Karlijn:

Op een moment dat ik het overzicht, (werk)plezier en toekomstvisie voor mijzelf even helemaal kwijt was, werd ik in contact gebracht met Bianca. Een vrolijke, betrokken en directe vrouw waar ik mij al snel veilig bij voelde.
Bianca kan niet alleen goed luisteren, ze vat ook samen op een manier die direct leidt tot nieuwe inzichten. Ik voelde mij gehoord, gewaardeerd en gesteund. Dankzij Bianca heb ik meer dan waar ik voor kwam (terug) gevonden. Ze heeft mij inzichten gegeven waar ik voor altijd mee vooruit kan. De praktische tips en handvatten helpen mij nog regelmatig als ik vastloop.
Ik kan Bianca aan iedereen aanbevelen als je een eerlijke coaching wil recht uit haar hart.

Karlijn

Anonieme review:

De coaching van Bianca vond ik erg fijn en ik ben heel dankbaar voor het traject dat ik heb mogen doorlopen. Bianca heeft mij meer inzichten gegeven in wie ik echt ben, wat bij mij past vanuit mijn kern en hoe ik bij mezelf kan blijven. Ik vond het erg spannend om deze ontdekking aan te gaan, maar ik voelde dat ik mezelf mocht zijn in deze zoektocht. Het was soms confronterend, maar ik heb mij altijd veilig gevoeld om te delen wat er in mij om ging. Bianca ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken, je eerlijkheid, je directheid, je sensitiviteit en je openheid! 

Anoniem

Review van Louise:

Nadat ik uitgevallen was op mijn werk kwam ik in contact met Bianca. Waar zij in eerste instantie zou gaan ondersteunen om gezond terug te keren naar mijn werkgever, is het uiteindelijk een maatwerk traject geworden waarbij Bianca mij heeft geholpen te kijken naar wat ik nodig had om mij gezond te voelen.
Bianca heeft mij met aandacht duidelijke spiegels voorgehouden die ik niet kon ontwijken. Hierdoor heb ik ontdekt wie ik eigenlijk ben, waar ik voor sta en wat mijn verlangens zijn. Door haar coaching traject heb ik keuzes durven maken die ik anders veel later of misschien wel nooit zou hebben gemaakt. Ik heb vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn kunnen en ga nu een pad bewandelen waar ik mij erg goed en gelukkig bij voel.
Ontzettend bedankt Bianca.

Liefs, Louise

Ingrid schrijft:

Ik kwam voor persoonlijke ontwikkeling en ben daar zeker in gegroeid. Het waren voor mij hele fijne leerzame emotionele momenten waar ik heel veel geleerd heb.
Ik heb vele dingen uitgeprobeerd maar dit is toch wél het gene wat ik nodig had.Loskomen van vaste patronen is lastig, maar met de hulp van jou is dat zeker gelukt.
Ik raad iedereen ook aan om naar jou toe te gaan.

Bianca je bent een mooi gevoelig en fantastisch mens en ik ben blij om je te mogen leren kennen!

Liefs ingrid 

Review van Madelon:

Ik vond je prettig tijdens de gesprekken, voelde vertrouwd ondanks vele videogesprekken toch dichtbij , soms direct maar niet ‘te direct’ je was duidelijk en kwam stevig over. Gaf me daardoor moed omdat je zelf aangaf ook een stilstand te hebben gehad … In het begin was ik onzeker en labiel en keek ik uit naar de gesprekken … vooral omdat je mijn gedachten kon ordenen door de vragen die je mij stelde , dat gaf mij meer inzicht in mijn ‘problematiek ‘ …

Nooit gaf je mij het gevoel dat ik mij aanstelde (dat vond ik soms wel van mijzelf ). Je leerde mij meer mijzelf te accepteren en als ik er nu aan terugdenk kan ik er ook om glimlachen … voel me sterk genoeg nu om zelf verder te gaan …

Groet Madelon

Anonieme aanbeveling:

Hoi Bianca,

Nog even kort een review naar aanleiding van jou vragen:

Coachtraject aangevraagd voor balans tussen prive en werk. Met dit onderwerp hebben we mijn persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, gezondheid & vitaliteit en loopbaan besproken.

De positieve gevolgen zijn dat ik heb geleerd om weer wat meer te voelen en dat dit gevoel er ook mag zijn. Dat als dit niet altijd even prettig is ik dan wat liever voor mezelf mag zijn. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in waarom het werk mij veel energie kost.  

Wat voor mij helpend is geweest dat de coach eerlijk is geweest over haar eigen ervaringen en ontwikkelingen in het leven. Dit zorgt voor een verbindingen en voor mij heeft dat er toe geleid dat het makkelijker praten is over je eigen leven.

Bedankt voor de leerzame gesprekken!

Anoniem

Yvette schrijft:

De coaching heeft me een stuk bewustwording gegeven, zelfreflectie en inzage in mijn doel hier in de wereld. De uitdaging in het traject was om naar mezelf te kijken, issues aan te pakken en anders om te gaan met mezelf. Bianca heb ik als heel begripvol, liefdevol en fair ervaren. Zij is echt gemaakt voor dit werk, mensen begeleiden naar bewustwording. De coachlocatie is prima, het zou niet uitmaken waar Bianca de sessies doet. Alhoewel, misschien om extra te aarden zou in de natuur heel mooi zijn.

De drie woorden die ik heb over het coachtraject zijn: bewustwording, zelfkennis en waardevol. Ik zou Bianca aan ander zeker aanraden, iedereen zou eigenlijk in zijn leven deze wijsheid moeten vergaren. Daar zou iedereen een mooier mens van worden.

Yvette

Jade schrijft:

Als klein visje zwemmend in de grote mensen zee, zo voelde ik mij toen ik voor het eerst bij Bianca kwam voor een intake gesprek. Als een jongvolwassene van 21 jaar begaf ik mij direct na de opleiding in de zware, harde wereld van het werk. Ik was mezelf kwijt geraakt door de jaren heen en het voelde alsof ik geen controle meer had over mijn eigen leven. Bianca heeft mij door meerdere sessies heen begeleid om terug te keren naar de kern van wie ik ben en waar ik voor sta. Het was heel fijn om gesprekken te hebben over mijn eigen patronen. Hierdoor heb ik bepaalde inzichten gekregen waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb. Ik heb praktische tips gekregen hoe ik mijn gedachtes kon ombuigen en te gaan voelen wat ik wil en ben, dat zou ik iedereen gunnen die tegen bepaalde blokkades of muren aanloopt. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Bianca heb mogen leren kennen en hoop dat zij nog veel anderen kan gaan helpen.  

Liefs Jade