Reviews

Aanbeveling van Karlijn:

Op een moment dat ik het overzicht, (werk)plezier en toekomstvisie voor mijzelf even helemaal kwijt was, werd ik in contact gebracht met Bianca. Een vrolijke, betrokken en directe vrouw waar ik mij al snel veilig bij voelde.
Bianca kan niet alleen goed luisteren, ze vat ook samen op een manier die direct leidt tot nieuwe inzichten. Ik voelde mij gehoord, gewaardeerd en gesteund. Dankzij Bianca heb ik meer dan waar ik voor kwam (terug) gevonden. Ze heeft mij inzichten gegeven waar ik voor altijd mee vooruit kan. De praktische tips en handvatten helpen mij nog regelmatig als ik vastloop.
Ik kan Bianca aan iedereen aanbevelen als je een eerlijke coaching wil recht uit haar hart.

Karlijn

Review van Louise:

Nadat ik uitgevallen was op mijn werk kwam ik in contact met Bianca. Waar zij in eerste instantie zou gaan ondersteunen om gezond terug te keren naar mijn werkgever, is het uiteindelijk een maatwerk traject geworden waarbij Bianca mij heeft geholpen te kijken naar wat ik nodig had om mij gezond te voelen.
Bianca heeft mij met aandacht duidelijke spiegels voorgehouden die ik niet kon ontwijken. Hierdoor heb ik ontdekt wie ik eigenlijk ben, waar ik voor sta en wat mijn verlangens zijn. Door haar coaching traject heb ik keuzes durven maken die ik anders veel later of misschien wel nooit zou hebben gemaakt. Ik heb vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn kunnen en ga nu een pad bewandelen waar ik mij erg goed en gelukkig bij voel.
Ontzettend bedankt Bianca.

Liefs, Louise

Ingrid schrijft:

Ik kwam voor persoonlijke ontwikkeling en ben daar zeker in gegroeid. Het waren voor mij hele fijne leerzame emotionele momenten waar ik heel veel geleerd heb.
Ik heb vele dingen uitgeprobeerd maar dit is toch wél het gene wat ik nodig had.Loskomen van vaste patronen is lastig, maar met de hulp van jou is dat zeker gelukt.
Ik raad iedereen ook aan om naar jou toe te gaan.

Bianca je bent een mooi gevoelig en fantastisch mens en ik ben blij om je te mogen leren kennen!

Liefs ingrid 

Review van Madelon:

Ik vond je prettig tijdens de gesprekken, voelde vertrouwd ondanks vele videogesprekken toch dichtbij , soms direct maar niet ‘te direct’ je was duidelijk en kwam stevig over. Gaf me daardoor moed omdat je zelf aangaf ook een stilstand te hebben gehad … In het begin was ik onzeker en labiel en keek ik uit naar de gesprekken … vooral omdat je mijn gedachten kon ordenen door de vragen die je mij stelde , dat gaf mij meer inzicht in mijn ‘problematiek ‘ …

Nooit gaf je mij het gevoel dat ik mij aanstelde (dat vond ik soms wel van mijzelf ). Je leerde mij meer mijzelf te accepteren en als ik er nu aan terugdenk kan ik er ook om glimlachen … voel me sterk genoeg nu om zelf verder te gaan …

Groet Madelon

Anonieme aanbeveling:

Hoi Bianca,

Nog even kort een review naar aanleiding van jou vragen:

Coachtraject aangevraagd voor balans tussen prive en werk. Met dit onderwerp hebben we mijn persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, gezondheid & vitaliteit en loopbaan besproken.

De positieve gevolgen zijn dat ik heb geleerd om weer wat meer te voelen en dat dit gevoel er ook mag zijn. Dat als dit niet altijd even prettig is ik dan wat liever voor mezelf mag zijn. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in waarom het werk mij veel energie kost.  

Wat voor mij helpend is geweest dat de coach eerlijk is geweest over haar eigen ervaringen en ontwikkelingen in het leven. Dit zorgt voor een verbindingen en voor mij heeft dat er toe geleid dat het makkelijker praten is over je eigen leven.

Bedankt voor de leerzame gesprekken!

Anoniem

Yvette schrijft:

De coaching heeft me een stuk bewustwording gegeven, zelfreflectie en inzage in mijn doel hier in de wereld. De uitdaging in het traject was om naar mezelf te kijken, issues aan te pakken en anders om te gaan met mezelf. Bianca heb ik als heel begripvol, liefdevol en fair ervaren. Zij is echt gemaakt voor dit werk, mensen begeleiden naar bewustwording. De coachlocatie is prima, het zou niet uitmaken waar Bianca de sessies doet. Alhoewel, misschien om extra te aarden zou in de natuur heel mooi zijn.

De drie woorden die ik heb over het coachtraject zijn: bewustwording, zelfkennis en waardevol. Ik zou Bianca aan ander zeker aanraden, iedereen zou eigenlijk in zijn leven deze wijsheid moeten vergaren. Daar zou iedereen een mooier mens van worden.

Yvette