Hoe kan ik jou helpen?

Over Puur inZicht

Mijn naam is Bianca van Oss, bewustzijnscoach, groepsbegeleider en spreker. Ons doel is transformeren van patronen en gewoonten waardoor mensen de kans krijgen om meer bewustzijn te ontwikkelen. Daarnaast werken wij met krachtige technieken om mensen zelfvertrouwen, een diepere verbinding met henzelf en kernwaarden te geven.

Onze missie

Elk individu vanuit essentie te leren leven en bestaansrecht te claimen waardoor er een diepere verbinding met jezelf en de ander kan ontstaan

Naast individuele trajecten bieden we groepscoaching aan. Gedurende een periode van een half jaar lopen we samen op met maximaal 10 gelijkgestemden. Je bewandelt in groepsverband een eigen unieke pad op weg naar bewustwording, waarbij delen écht vermenigvuldigen wordt.
 
De groepsworkshops en individuele consulten richten zich op het vergroten van zelfbegrip, intuïtie, authenticiteit, en persoonlijke kracht. Wij hebben veel ervaring met het
ondersteunen van mensen om hun beste leven te creëren en hun diepste doelen te bereiken.
 
Het delen van onze kennis en liefde voor spiritualiteit geeft een gevoel van diepe voldoening. Door deze programma’s te ontwikkelen, helpen wij mensen bij het ontdekken van hun eigen kracht. Wij geloven erin dat wij allemaal kunnen groeien en evolueren naar een leven gevuld met vrede en harmonie. Na tien jaar zelfontwikkeling heb ik de wereld écht wat te zeggen en omdat ik mensen graag inspireer doe ik dat steeds vaker als spreker. Dus mocht je op zoek naar een inspirerend verhaal over bewustwording voor je school, instelling /bedrijf of team, neem dan gerust contact met mij op. Door een mooie verbinding tussen lichaam en geest te creëren ontstaat er ruimte voor nieuwe kansen, inzichten en mogelijkheden. En dat leidt onlosmakelijk tot meer levensgeluk en gezondheid.

Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar deze verbinding!
 
Liefs, Bianca

Puur inZicht – omdat inZicht je ruimte geeft.