logo Puur inZicht RGB 500x220
Hoe kan ik jou helpen?

Team Puur inZicht Coaching &Training

Naast de benodigde opleidingen hebben Bianca en Roland meer dan 50 jaar ervaring in het bedrijfsleven en halen zij de kennis niet alleen uit de boeken maar hebben het ook doorleefd. Ze snappen de bedrijfsprocessen, deadlines, waar de energie vastloopt en slaan de brug tussen de bedrijfsdoelen en de kernkwaliteiten- en waardes van de medewerkers. Hun verlangen is om een direct merkbare bijdrage te leveren aan de bewustwording en groei van medewerkers. Dit doen zij vanuit hun kernwaarden (vrijheid, veiligheid, vertrouwen, verbinding), zowel binnen het eigen team als dat van de klanten.

Bianca werkt al jaren als bewustzijns- en transformationeel coach en groepsbegeleider voor organisaties en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende, verandermanager en (HR) organisatieadviseur. Hierdoor heeft ze veel bijgedragen aan veranderprocessen binnen organisaties in o.a. de Zorg, Onderwijs, Retail en Horeca waarbij de mens altijd centraal heeft gestaan. Haar kracht ligt in het zichtbaar maken van persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van houding en gedrag en het doorbreken van belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen. Daarnaast is ze krachtig in het inzetten van een transformatie op welk leefstijlgebied de uitdaging ook zit. Hiermee ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden. En dat leidt onlosmakelijk tot meer (werk)geluk en gezondheid!

Roland is ondernemer, trainer, yoga-docent, leefstijl-, transformationeel- en mindfulness coach en heeft daarvoor meer dan 25 jaar als leidinggevende gewerkt in de bedrijfstakken Finance, Automotive, Transport, Zorg en Retail. Roland weet als geen ander de energie, ontspanning en spirit te verhogen bij de deelnemers en vindt het geweldig om te ervaren als mensen vanuit hun eigen essentie volledig in hun kracht komen. Samen te verkennen wat er wél kan, waar je wél energie van krijgt. Door de juiste vragen te stellen en te luisteren in aanwezigheid, wordt de medewerker uitgenodigd om dichter bij zichzelf te komen en zich te ont-wikkelen. Dit geeft inzicht in vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen wat leidt tot ruimte, (zelf)inzicht en wilskracht’. Zonder zweverigheid weet Roland de deelnemers te laten ervaren hoe het is om te verbinden, in het moment en lijf aanwezig te zijn en te leven en werken vanuit vrijheid, passie en bezieling.

Bianca en Roland kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Puur inZicht Coaching & Training– omdat inZicht je ruimte geeft.

Bel me ->